Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkërendues
bashkërendues:

bashkërendúes,-e mb., edhe si em., që bashkërendon: organ bashkërendues.

Të ngjashme:
bashkërenduar:

bashkërendúar (i, e) mb. që është bashkërenduar.