Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkëqenie
bashkëqenie:

bashkëqéni/e,-a f. libr. të qenët bashkë me një tjetër; bashkëjetesë.

Sinonime / Të përafërta:
bashkëjetesë