Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkëpronar
bashkëpronar:

bashkëpronár,-i m. sh. -ë(t) pronar i një pasurie së bashku me një tjetër.

Të ngjashme:
bashkëpronare:

bashkëpronár,-e, -ja f. sh. -e(t).