Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkëpërgjegjës
bashkëpërgjegjës:

bashkëpërgjégjës,-e mb., edhe si em., që është përgjegjës bashkë me një tjetër për diçka.

Të ngjashme:
bashkëpërgjegjësi:

bashkëpërgjegjësí,-a f. libr. të qenët bashkëpërgjegjës me një tjetër për diçka.