Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkënxënës
bashkënxënës:

bashkënxënës,-i m. sh. -(it) nxënës i një klase a i një shkolle me një tjetër.

Të ngjashme:
bashkënxënëse:

bashkënxënës,-e, -ja f. sh. -e(t).