Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkëmbështetur
bashkëmbështetur:

bashkëmbështétur (i, e) mb. gjeom. që mbështetet në të njëjtën brinjë me një kënd tjetër.