Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkëmarrëdhënie
bashkëmarrëdhënie:

bashkëmarrëdhëni/e,-a f. sh. -e(t) marrëdhënie e ndërsjellë me një tjetër.