Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkëkohëtar
bashkëkohëtar:

bashkëkohëtár,-i m. sh. -ë(t) bashkëkohës.