Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkëjetoj
bashkëjetoj:

bashkëjet/ój jokal., -óva, -úar jetoj së bashku me një tjetër a me të tjerë: bashkëjeton me prindërit; / jam njëkohësisht bashkë me të tjerë.