Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkëjetesë
bashkëjetesë:

bashkëjetés/ë,-a f. të jetuarit së bashku me një tjetër a me të tjerë: bashkëjetesa e burrit me gruan; / të qenët njëkohësisht bashkë me të tjerë: bashkëjetesë paqësore.