Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkëgjakësi
bashkëgjakësi:

bashkëgjakësí,-a f. 1. të qenët i një gjaku me të tjerë. 2. veter. kryqëzimi i kafshëve të një gjaku.