Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkëfajtor
bashkëfajtor:

bashkëfajtór,-i m. sh. -ë(t) fajtor bashkë me një tjetër në një krim etj.

Të ngjashme:
bashkëfajtore:

bashkëfajtór,-e, -ja f. sh. -e(t).