Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkëfajësi
bashkëfajësi:

bashkëfajësí,-a f. drejt. të qenët bashkëfajtor.