Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkëbisedues
bashkëbisedues:

bashkëbisedúes,-i m. sh. -(it) ai që bisedon së bashku me të tjerë, bisedues.

Të ngjashme:
bashkëbiseduese:

bashkëbisedúes,-e, -ja f. sh. -e(t).