Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkëbisedoj
bashkëbisedoj:

bashkëbised/ój kal., -óva, -úar bisedoj së bashku me të tjerë.

Të ngjashme:
bashkëbisedim:

bashkëbisedím,-i m. sh. -e(t) 1. bisedim së bashku me të tjerë: bashkëbisedime zyrtare. 2. formë e kontrollit të mësimit pa nota.