Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barometrik
barometrik:

barometrík,-e mb. spec. që lidhet me barometrin, i barometrit; që lidhet me shtypjen atmosferike: ndryshimet barometrike.