Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkzbuluar
barkzbuluar:

barkzbulúar mb., edhe si em., barkjashtë.

Sinonime / Të përafërta:
barkjashtë
Të ngjashme:
varrzbuluar:

varrzbulúar mb., edhe si em., edhe si ndajf., varrhapur.