Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkzbrazur
barkzbrazur:

barkzbrázur mb., edhe si em., i pangrënë, i uritur, barkbosh, barkthatë; kund. barkplot.

Sinonime / Të përafërta:
barkthatë
Antonime:
barkplot