Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkshpuar
barkshpuar:

barkshpúar mb., edhe si em., bised. barkpangopur.

Sinonime / Të përafërta:
barkpangopur
Të ngjashme:
barkshuar:

barkshúar mb., edhe si em. f., barkthatë (barktharë)3.