Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkplot
barkplot:

barkplót,-e mb., edhe si em., i ngopur; kund. barkzbrazur.

Antonime:
barkzbrazur