Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkpangopur
barkpangopur:

barkpangópur mb., edhe si em., që nuk e ka ngopur barkun kurrë; i pangopshëm, barkshpuar; kund. barkngopur.

Sinonime / Të përafërta:
barkshpuar
Antonime:
barkngopur
Të ngjashme:
barkngopur:

barkngópur mb., edhe si em., që është gjithnjë i ngopur; kund. barkpangopur.