Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkpërpjetë
barkpërpjetë:

barkpërpjétë ndajf. shtrirë me barkun përpjetë; barkalartas.

Sinonime / Të përafërta:
barkalartas