Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës barkngushte
barkngushtë:

barkngúshtë mb. zemërngushtë; dorështrënguar; kund. barkgjerë.