Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkngushtë
barkngushtë:

barkngúshtë mb. zemërngushtë; dorështrënguar; kund. barkgjerë.

Sinonime / Të përafërta:
zemërngushtë
dorështrënguar
Antonime:
barkgjerë