Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkngopur
barkngopur:

barkngópur mb., edhe si em., që është gjithnjë i ngopur; kund. barkpangopur.

Antonime:
barkpangopur
Të ngjashme:
barkpangopur:

barkpangópur mb., edhe si em., që nuk e ka ngopur barkun kurrë; i pangopshëm, barkshpuar; kund. barkngopur.