Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barknginjur
barknginjur:

barkngínjur mb., edhe si em., barkngopur.

Sinonime / Të përafërta:
barkngopur