Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës barklubi
barklubi:

barklubí mb., edhe si em., keq. i pangopshëm, i babëzitur: gojëmi e barklubi.