Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkfryre
barkfryrë:

barkfrýrë mb. që e ka barkun të fryrë, barkkacek.

Sinonime / Të përafërta:
barkkacek