Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkderr
barkderr:

barkdérr,-e mb., edhe si em., shar. barkmadh.

Sinonime / Të përafërta:
barkmadh
Të ngjashme:
barkdreq:

barkdréq,-i m. sh. -ër(-rit) shar. ai që rron në kurriz të të tjerëve: puno fatkeq e ha barkdreq (fj. u.).