Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkdërrasë
barkdërrasë:

barkdërrásë mb. bised. barkthatë.

Sinonime / Të përafërta:
barkthatë