Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barkanjoz
barkanjoz:

barkanjóz,-e mb., edhe si em., keq. barkmadh.

Sinonime / Të përafërta:
barkmadh