Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bardhushan
bardhushan:

bardhushán,-e mb., edhe si em., bardhosh.

Sinonime / Të përafërta:
bardhosh
Të ngjashme:
bardhushkë:

bardhúshk/ë,-a f. sh. -a(t) bot. barishte me lule të kuqërreme e me zhardhok të bardhë që hahet.

bardhush:

bardhúsh,-e mb., edhe si em., bardhosh.