Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bardhujë
bardhujë:

bardhújë mb., edhe si em., bardhok

Të ngjashme:
bardhush:

bardhúsh,-e mb., edhe si em., bardhosh.

bardhje:

bárdhje mb. i bardhë (për disa pemë): qershi bardhje.

bardhua:

bardh/úa,-ói m. sh. -ónj(të) ka i bardhë.

bardhje:

bárdhj/e,-a f. zbardhje.

bardhur:

bárdhur (i, e) mb. i zbardhur.