Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bardhëllosh
bardhëllosh:

bardhëllósh,-e mb., edhe si em., poet. bardhosh.

Sinonime / Të përafërta:
bardhosh
Të ngjashme:
bardhëllor:

bardhëllór,-e mb. poet. i bardhë; i shndritshëm: mjegull (shkumë) bardhëllore; fytyrë bardhëllore.