Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bardhëkuqe
bardhëkuqe:

bardhëkúq/e,-ja f. sh. -e(t) bot. kërpudhë me kësulën sipër të bardhë e poshtë të kuqërreme.