Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bardalike
bardalike:

bardalíke mb. f. me kokrrat të mëdha, gjatore e të zeza (për një lloj kumbulle).

Të ngjashme:
gardalinë:

gardalín/ë,-a f. sh. -a(t) zool. kryeartëz.