Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barazueshëm
barazueshëm:

barazúesh/ëm (i), -me (e) mb. që mund të barazohet a të krahasohet me një tjetër: madhësi të barazueshme.