Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barazimtarizëm
barazimtarizëm:

barazimtaríz/ëm,-mi m. libr. prirje për shpërndarje të barabartë të të mirave materiale, pavarësisht nga puna; barazimtari.

Sinonime / Të përafërta:
barazimtari