Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barasvlershem
barasvlershëm:

barasvlérsh/ëm (i), -me (e) mb. që ka vlerë të barabartë me një tjetër, i njëjtë.