Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës baraslargoj
baraslargoj:

baraslarg/ój kal., -óva, -úar libr. e vë në baraslargësi me një tjetër.

Të ngjashme:
baraslargim:

baraslargím,-i veprimi sipas foljeve.