Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës baraslargësi
baraslargësi:

baraslargësí,-a f. libr. largësi e njëjtë nga një vend a nga një pikë e caktuar.