Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barabrinjes
barabrinjës:

barabrínjës,-e mb. gjeom. që i ka brinjët me gjatësi të barabartë: trekëndësh barabrinjës.