Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës barabarësi
barabarësi:

barabarësí,-a f. libr. barazi.

Sinonime / Të përafërta:
barazi