Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës banditizëm
banditizëm:

banditíz/ëm,-mi m. sh. -ma(t) sjellje e veprim prej banditi.