Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës baltëkeqe
baltëkeqe:

baltëkéq/e-ja f. sh. -e(t) moçalishtë.