Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës balsamues
balsamues:

balsamúes,-i m. sh. -(it) ai që balsamon.

Të ngjashme:
balsamuar:

balsamúar (i, e) që është balsamuar.

balsamos:

balsamós kal., -a, -ur balsamoj. / pës. balsamósem.

balsamtë:

balsámtë (i, e) mb. që përmban balsam; që ka vetitë e balsamit: erë e balsamtë.