Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballulur
ballulur:

ballúlur (ballúlët) ndajf., edhe si mb., kokulur.

Sinonime / Të përafërta:
kokulur