Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballukecjap
ballukecjap:

ballukecjáp,-e mb., edhe si em., shak., tall. që i ka balluket si të cjapit.

Sinonime / Të përafërta:
tall