Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballevrenjtur
ballëvrenjtur:

ballëvrénjtur mb. fytyrëvrenjtur.

Sinonime / Të përafërta:
fytyrëvrenjtur