Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës balleverdhe
ballëverdhë:

ballëvérdh/ë,-a f. sh. -a(t) zool. zog i vogël me pika të verdha në ballë.